Tråkigt!

Okej nu har man stressat en hel helg med sitt projekt så nu känns det rätt tomt utan det men såklart finns där mer att göra :) hamlet är ju aldrig fel att läsa i skolan.. Sen har vi pedegogiskt ledarskap och idrottsmedicin! Bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det :D♥

Fast först ska vi naturligtvis kolla lite film och kränga maat! det blir någon harry potter :) det blir nog den första!Over and out!

Då var det dags för denna lilla tösen att sova, hoppas ni har haft en bra dag för det har iaf jag!
Ses imorgon!♥

Grym du är!!

Då har sim-SM varit mellan den 24-27 november! Min kompis han är fan bara BÄST! ♥
Fick ett sms efter att han hade simmat 1500 frisim, tydligen så slog han klubbrekordet på både 1500 och 800 :D han är så jävla grym, önskar man kunder vara som honom (a)!

STORT GRATTIS MARCUS DU ÄR FAN MAKALÖS!♥

Skönt!

Ja då var det en ny vecka (för er som inte märkt det)! Helgen har varit både skön och jobbig "/ det sköna var att jag kunde sova ut på söndagen och sen käka en redigt go frukost :) det jobbiga var att jag stressade som fan med mitt projektarbete både under lördagen och söndagen!! Ska lämna in det idag så hoppas jag har fått med allt.. 
Idag har jag ju gott om tid på mig att skriva klart diskussionen, annars har jag lite problem! 

Nu är det dags för svenska sen lunch och projektet som sagt :D sen ska jag ha träning ikväll och gissa på att det blir jobbig! Fast tycker man om det så får man hålla ut "What doesn't kill you makes you stronger"!
Gillar det uttrycket faktiskt för det stämmer oftast! ;)♥

Då var det gjort!

Så en tisdag avkladar med projekt och prövning av studentmössa gjort!
Projektet har gått bra idag men ändå lite tjörigt "/ ska ha lämnat in ett utkast nu på söndag sen ska det färdiga arbetet in på måndag den 5 december!!
Hoppas jag hinner!

Det var kul men stressigt att pröva studentmössa :o blev nöjd med valet iaf!
Nu ska jag plugga lite till sen ska jag äta och kolla någon mysig film ♥

En skön måndag!

Så skönt att denna måndagen var över! nu är man hemma och myser lite med vampier diaries! Säsong 2 dock :(♥
men jag höllt på att dö efter första avsnittet i säsong 3 :D :D damon är så jävla het, fast om man får säga det så ser inte jeramy så dum ut hellar! Längtar tills fredag så mn kan se nästa..
Nu ska jag fortsätta titta och käka litta lunch!

Lycklig, Lycklig, mer kan man inte säga!

Idag så var jag ledig och tro fan att man fick en låt på huvudet när man satt och pluggade.. Och av alla låtar att få på huvudet så var det en som man inte lyssnat på sedan man var sju :)
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag ja det med. För jag är lycklig, för jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut :D
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag ja det med. För jag är lycklig, för jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut :D
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag ja det med. För jag är lycklig, för jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut :D
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag ja det med. För jag är lycklig, för jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut :D
Snälla någon få det att sluta!! ♥

Musik, film, serier!

Så då har man egnat nästan hela dagen åt att fixa över film, serier och massa musik på sin extrena hårddisk och ändå har man mycket kvar! dags att ränsa kanske?? Jag ska iaf försöka få över musiken all min musik till telefonen så jag kan lyssna vart jag vill :D

Nu är det dags för en film men familjen, men vilken vet jag inte?! Om du vill ha något skönt att lyssna på så lyssna på detta ;) ♥

Nytt rum, nya saker!

Då har jag fått ett eget rum hos mammas kille :) jag har köpt säng, byrå och skrivbord innan men nu har jag även köpt en ny matta (eller ja mamma har köpt)! jag ska bara måla om lite sen är allt klart och jag kommer trivas som vanligt ♥ kände bara för att göra ett ltet kort inlägg nu innan jag ska börja plugga igen..

Min dag!

Denna dagen har varit ganska okej, jag började med en föreläsning från SYV om framtiden.. Jippie precis vad man har tid att tänka på, sen var vår nästa lektion inställd så då blev det lite plugg och en extremt lång lunch! Men maten var tyvärr inte så god :(

Som vanligt efter lunch har jag specialidrott b och idag sprang jar 3 km (!!!) höll på att dö, kommer aldrig göra om det om jag inte bblir tvingad till det.. Vilket jag säkert blir.. Efter det kom jag hem och har pluggat kemi b fram tills nu, dv.s från 4-8 :o oj! Det blev rätt länge men för en gångsskull känns det som att jag fattar vad det är jag ska ha prov på :D Nu ska jag bara titta lite på min favorit serie, The Vampier Diaries (♥) älskar serien inte bara för att där är extremt heta killar i den utan också för att den är faktiskt bra!
Säsong 3 kommer ju på tv den 18 november och då ska jag sitta klistra framför tv:n klockan 19:00!

Jag är tillbaka!

Äntligen så känns det bra på simningen igen.. Förra helgen var jag på en tävling i Höganäs, eftersom det var ett tag sedan jag tävlade så simmade jag bara två grenar.. jag simmade 100 fj och 100 fr, nöd med mina lopp eftersom jag vann dem ;) förlåt man ska inte skryta men för en gångsskull känns det faktiskt som att jag kan göra det med gott samvete!

Ser fram emot fler tävlingar och hoppas att pappas träning ger resultat, 1,05,16 på 100 fjäril var ett tag sedan :) och 1,02,12 är inte helt fel på 100 frisim när man inte har simmat det sedan innan sommaren!
hoppas på det bästa annars får jag lägga om strategin lite :)♥ ville bara skriva av mig lite nu när jag kom på något jag tycker om att göra!

Min favorit!

Hej idag har jag inte gjort mycket men jag har spenderat större tiden av dagen att lyssna på min för tillfället favorit låt :D den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder.. här kommer en bit av låten och så får ni naturligtvis lyssna på den själv! ♥

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen ♥

Ny blogg!

Hejsan, nu har jag en ny blogg igen..
Det är min underbara syster som skriver detta inlägg, därför blir det kanske lite konstigt mot hur jag (julia) egentligen skriver !;)
Ni får ta & ha en bra kväll för nu ska vi kolla Vampire Diaries, & kommentera gärna vad ni tkr om bloggen .. jag har jobbat röven av mig för att den ska bli såhär fin !

RSS 2.0